Email annonser för nybörjare – Mina hemliga tips

Upptäck mina största hemligheter helt GRATIS som email proffsen andvänder för att krossa sina konkurenter. Den vinnande kraften av email annonser och hur nybörjare simpelt skapar dem framgånsrikt

 

✉✉✉✉✉✉✉✉✉✉✉✉✉✉✉✉✉✉✉✉✉✉

★★ När du känner att du har fått bra värde från mig gällande email annonser för nybörjare här idag och är sugen på att utöka dina kunskaper ytterligare, Klicka Här för att ta nästa steg mot din framgång. ★★

 

Fri vs Betald trafik

Innan vi går vidare med hur man skapar email annonser för nybörjare så behövs lite kött på benen.

Det finns två typer av trafik, gratis och betalt.
Vilka är då för och nackdelarna här?

Om du ska växa ditt företag måste du investera i en av två saker, tid eller pengar.
Om du väljer gratis trafikkällor måste du investera en stor del av din tid. De bästa källorna till fri trafik – posta på forum, kommentera bloggar, sociala nätverk och så vidare – är inte snabba och kan vara väldigt tidskrävande. Du måste avsätta en stor mängd tid för att nå ut och få massor av människor, åtminstone tills du har tillräckligt många abonnenter för att göra solo-annonsbyten med andra som redan har varma email listor. Att betala för trafik är ett sätt att dramatiskt påskynda processen. Om du betalar för trafik kan du spendera mindre tid för att få nya abonnenter och spendera den tiden för andra saker, som att skapa bra innehåll.

 

Vad är PPC?

En typ av betald trafik som du förmodligen har hört talas om är Pay Per Click (PPC). Dessa är betalda annonser där du betalar leverantören varje gång annonsen klickas. Varje gång någon klickar på en av dessa länkar måste den som betalat för annonsen spendera pengar på det.
Det fina med PPC är att du bara betalar när du får ett visst resultat: någon klickar på din annons och besöker din webbplats.

 

Vad är Email annonser?

Jag vill börja med att klargöra att Email annonser och solo annonser betyder samma sak. På engelska heter det solo ads.

Istället för PPC rekommenderar jag att nybörjare på e-post marknadsföraring köper Email annonser. Enkelt uttryckt är Email annonser det enklaste och mest kostnadseffektiva sättet att betala för KVALITETS-trafik genom att använda någon annans e-post lista av leads för att antigen bygga din egena eller komma med ett erbjudande och på så sätt få försäljnigar och trafik till din sida. Du gör det genom att betala en annan listägare för rätten att skicka ut ditt meddelande till andras lista. I det här meddelandet uppmuntrar du dem att gå vidare till din opt-in-sida och prenumerera på din lista eller använda en kupong kod för att beställa dina produkter.

Enkelt uttryckt, om du har lite pengar att spendera, är solo ads platsen att spendera dem på.

 

 ★★ Känner du att du har fått bra tips från mig ännu? Klicka Här och förvärkliga dina drömmar. ★★ 
Email annonser för nybörjare

 

Vilka är då mina hemligheter för att skriva fantastiska Email annonser för nybörjare?

 

✔ Korta, effektiva uttalanden och stycken.

Det finns inget behov av stycken fyllda med finurligt språk. Detta är inte en engelska klass. Ju enklare desto bättre.

 

✔ Betona GRATIS

Folk älskar när saker är gratis. När du erbjuder dem något gratis, så betona det! Om ditt mål är att få leads till ditt nyhetsbrev så borde detta vara det enklaste stället i världen: ”prenumerera på detta gratis nyhetsbrev som kommer att göra ditt liv mycket bättre … helt och hållet gratis!”

 

✔ Betona lätt och simpelt

Folk älskar när saker är gratis… men inte om de måste lägga mycket ansträngning. Se till att du betonar att det inte finns något arbete involverat – allt de behöver göra är att klicka på länken nedan och prenumerera tillexempel.

Nu, medan det är viktigt att betona fritt och enkelt, är det också viktigt att du följer nästa princip …

 

✔ Ingen HYPE

När någon läser något som låter hypey, så ringer oftast alarmklockerna. De kommer att klicka bort innan de läser ett stycke i ditt e-postmeddelande.

Därför se till att du inte gör allt för stora påståenden eller använder massor av tecken så som utropstecken i rad. Gör inte såhär: “Käna 10.000 KR på bara 5 TIMMAR!!!!!”

 

✔ Länk till din inloggningssida eller erbjudande 3 gånger

Du vill ha tre länkar i din soloannons: en gång i början av början, en gång i mitten och en gång i slutet. De tre länkarna bör även vara de enda objekten som man kan interaktera med i mailet.

 

Följer du stegen i denna artikel så är du inte längre en nybörjare på email annonser och är på god väg för att nå din framgång.

 

★★ Känner att du har fått värde från mig här idag och är sugen på att få fler tips för nybörjare helt GRATIS så rekmenderar jag dig att Klicka Här för nästa steg mot ett lyckligare marketing liv. ★★

Vill du veta mer om vem jag är så är du mer än välkommen att besöka Min Sida här.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 1 =