Eye tracking skapar nya möjligheter

Power to UX designers!

Eye tracking gör det möjligt för en dator att analysera din blick.

eye tracking. Lins. Power

Nu lanseras ett nytt verktyg för att kunna få optimalt med information från dina kunder eller läsare på din webbsida. Med hjälp av ett verktyg som analyserar hur ögonrörelser utförs. Med eye tracking teknologi gör det möjligt för en dator att samla djupgående information om kunden. Verktyget kan läsa av din närvaro, trötthet, fokus, eller andra mentala tillstånd som är intressant. Informationen används för att se hur konsumentbeteendet är hos dina kunder.

Gör det snabbt och effektivt med Tobii.

Tobii pro sprint är en snabb effektiv test plattform, som kommer att hjälpa dig skapa dem bästa produkterna och er design på webben.

Med hjälp av eye tracking technology kan nu dold information komma fram till UX designers, som gör att du får fakta om hur dina kunder reagerar på informationen eller produkterna du har på din plattform.

Med tobii eye tracking kan du göra tester av din webb som kan kollas på live eller kan du spara informationen för att kolla på senare, denna funktion ska fungera över hela världen.

 

Mycket av informationen som hjärnan tar in är via synen

ögon

 

Genom att analysera hur en persons blick är, får man information som man innan inte har kunnat observera tidigare. Detta gör det lättare att dra slutsatser om vad som är intressant för konsumenten.

Tobii pro sprint ger dig styrkan att bygga något som dina kunder verkligen vill se och läsa.

Vi testar!

Hennes & Mauritz är med och förbättrar deras webbsida med eye tracking för att hitta den perfekta designen på webben. Med hjälp av denna teknik kan du hitta information som inte gått tidigare. Undersökningar som gjort tidigare utan eye tracking har nästan varit omöjligt, så kallad dold information. Liang Hiah som är ux designer på Hennes & Mauritz säger att med hjälp av detta verktyget kan vi se precis vad kundernas behov är, detta kommer att göra designprocessen lättare för vårt Ux team.

dator. samarbete

 

Olika utförande som eye tracking kommer med.

Specialutvecklade datorer med inbyggd eye tracking.

I dagens moderna samhälle borde möjligheten att kommunicera vara en grundläggande mänsklig rättighet, ändå har bara en av tio med talsvårigheter tillgång till kommunikationshjälpmedel för att kunna tala.  

 

I-Series+ från Tobii Dynavox används som ett kommunikationshjälpmedel för funktionshindrade, istället för att ha en muspekare så använder du dina ögon för att styra pekaren. Detta gör att människor kan uttrycka sig på ett nytt sätt.

 

Eye tracking kan byggas in i glasögon

Liknande produkter som tobii pro glasses, detta är också ett verktyg som kan användas för att studerar ögonrörelser i vardagen, vad vi människor är intresserade av och vad som fångar vår blick.

.glasögon. mobil

Detta Behöver inte vara dyrt och invecklat!

Som tillbehör till datorer så kan eye tracker fästas på en vanlig datorskärm, detta är ett billigt och enkelt sätt att introducera detta verktyg till en mängd olika användningsområden.

 

Vad jag själv tycker om eye tracking från tobii,

Jag ser detta som ett bra verktyg till företag som jobbar med design på plattformar.

Hennes & Mauritz är ett stort företag som valt att använda detta, det är ett stort företag som jobbar aktivt med design och förbättring av försäljning. Det tycker jag är en bra källa för att testa ett verktyg som eye tracking.

Tobii har även tagit fram en handsfree funktion på eye tracking som ska hjälpa funktionsnedsatta människor att kommunicera.

power. eye tracking

Tobii pro sprint gives you the power to create something which truly resonates with users!

 

/ Carl Mårtenson 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + tjugo =